Alex Walter

Alex Walter raadslid en fractievoorzitter van GemeenteBelangen Aalten

Geboren (1959), opgegroeid en nog steeds woonachtig in ons mooi kerkdorp Dinxperlo. Samen met Erma woon ik met veel plezier aan de Bosmanslaan.

Mijn volledige baan is manager als manager van een overdekt zwembad in Doesburg. De lokale politiek, met de race/atb fiets eropuit of lekker weg met de caravan beschouw ik als mijn hobby’s.

In de laatste 13 jaar heb ik mij als raadslid ingezet op diverse beleidsterreinen. Naast de taken van fractievoorzitter richt ik mij verder op de beleidsterreinen ruimte en financiën.

Het veilig, prettig en in gezondheid kunnen wonen is de basis die ik als uitgangspunt heb voor eenieder van ons. Door actief te zijn in de lokale politiek probeer ik hier invulling aan te geven om het te realiseren. Weet de politiek actief best uitdagend is, doe je mee, neem dan gerust contact met mij op.

Met een vriendelijk politieke groet,

Alex Walter.

E-mail: a.walter@raadaalten.nl

 

Alex Walter

Fractievoorzitter

Nieuws

Met

voor onze gemeente.

Programma

Gemeentebelangen Aalten Dinxperlo is een politieke partij die zich inzet voor de belangen van de inwoners van de gemeente Aalten en Dinxperlo. Ons programma is gericht op het creëren van een leefbare en duurzame gemeente, waarin iedereen zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.
Lees ons programma »

Contactinformatie

Postadres

Klokkemakersweg 9, 7122KB IJzerlo

Deze website is ontwikkelt door Designotive.