Margret Rensink

Raadslid GemeenteBelangen

 Dichtbij zie je wat er leeft bij mensen in de straat. Als lokale partij heb je de meeste invloed op wat je voor de plaatselijke samenleving kunt betekenen. Niet gehinderd door vaste richtlijnen van landelijke partijen. Dat maakt dat ik gekozen heb voor GemeenteBelangen. Ik ben sinds 2014 raadslid en zet me in voor onderwerpen op het gebied van gezondheid, welzijn, jongeren, ouderen, kunst, cultuur en een inclusieve samenleving.

Ik ben geboren en opgegroeid in Aalten en woon er met veel plezier. Getrouwd met Ben. Samen hebben we twee volwassen zonen. Ik werk als coach/trainer, ben bestuurslid van Kruiswerk Achterhoek & Liemers en altijd geïnteresseerd in mensen, welzijn, vitaliteit. In mijn vrije tijd geniet ik van natuur, lezen en cultuur.

E-mail: m.rensink@raadaalten.nl

 

Margret Rensink

Gemeenteraadslid

Nieuws

Met

voor onze gemeente.

Programma

Gemeentebelangen Aalten Dinxperlo is een politieke partij die zich inzet voor de belangen van de inwoners van de gemeente Aalten en Dinxperlo. Ons programma is gericht op het creëren van een leefbare en duurzame gemeente, waarin iedereen zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.
Lees ons programma »

Contactinformatie

Postadres

Klokkemakersweg 9, 7122KB IJzerlo

Deze website is ontwikkelt door Designotive.